Köpvillkor

KÖP

Vid beställning träffas avtal om köp först när Fanny Järvengren bekräftat beställningen genom en orderbekräftelse. En orderbekräftelse skickas inom 24 timmar efter att beställning mottagits. Om leveranstid ändras i beställningen kommer kunden att meddelas om detta snarast möjligt. Du har alltid rätt att häva köpet utan kostnad fram till att varan är skickad. Fanny Järvengren har ägande- och återtaganderätt till samtliga produkter tills dess att fullständig betalning har mottagits från kund. För att handla hos mig måste kunden vara 18 år och jag måste kunna fastställa kundens bostadsadress.

VARAN

Varje föremål är handgjort och det innebär att de alla är unika och en viss variation förekommer. För skötselråd, se sidan skötselråd.

PRISER

I priserna ingår moms med 25 % för beställningar inom EU. 

FRAKT

Inom Sverige är det fri frakt. För varor som skickas utanför Sverige tillkommer fraktkostnad. 

BETALNINGSALTERNATIV / BETALNINGSVILLKOR

Jag använder mig av kortbetalning.

LEVERANSER

Jag packar och skickar varor senast 5 arbetsdagar efter beställning. Paketen levereras av PostNord till utlämningsställe/postlåda. 

LEVERANSFÖRSENINGAR

Fanny Järvengren ansvarar inte för eventuella förseningar som kan uppstå i posthanteringen. 

SKADADE VAROR

När du får dina varor är det viktigt att du kontrollerar din beställning direkt. Har du mottagit en felaktig eller skadad vara, kontakta mig så snart som möjligt via e-post till fannyjarvengren@gmail.com

ÅNGERRÄTT OCH ÖPPET KÖP

Privatkunder har enligt distansavtalslagen rätt till 14 dagars ångerrätt. Detta innebär att du som kund har rätt att ångra ditt köp inom 14 dagar efter det att du har tagit emot varan. Återsänd vara måste vara oanvänd och i sin originalförpackning. Vid utnyttjande av ångerrätt/öppet köp står kunden för returfrakten.

RETURER OCH REKLAMATIONER

Om du vill utnyttja din ångerrätt eller reklamera en skadad eller felaktig produkt ber jag dig kontakta mig via e-post för vidare instruktioner så fort som möjligt. Meddela mig via e-post fannyjarvengren@gmail.com innan du skickar något. Kom ihåg att du ansvarar för frakten till mig.

ÅTERBETALNINGAR

Summan återbetalas snarast möjligt från det att jag har mottagit och godkänt returen.

EJ UTHÄMTAT PAKET

Om ditt paket anländer till ett utlämningsställe skickas en avisering via e-post eller sms till dig. Du som kund är ansvarig för att det mobilnummer, den adress och den e-postadress du angivit är korrekta.
Om du inte hämtar ut ditt paket så debiteras du en administrativ avgift på 250 kr.

DINA PERSONUPPGIFTER

Se vår personuppgiftspolicy

FÖRETAGSUPPGIFTER

Fanny Järvengren
Org.nr. 8606280488